English Julivert Club Hípic Castellano

 

 

 

Segons la Llei Orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de dades de caràcter persona, QUADRES JULIVERT, informa que les dades personals facilitades de forma voluntaria al cumplimentar qualsevol formulari quedaran incorporades de forma confidencial a la base de dades de QUADRES JULIVERT.

Així mateix, al registrar-se, el client dóna el seu consentiment per a que es puguin utilitzar les seves dades personals amb la finalitat d'informar sobre productes i serveis que puguin ser del seu interès. En el cas de que QUADRES JULIVERT, tingui la previsió de cedir les dades personals a tercers, haurà d'obternir prèviament el seu consentiment, informant-li de la finalitat a la qual es destinaran les dades esmentades.

Podrà exercir els drets d'accés, modificació, cancel.lació i oposició a través de petició escrita a QUADRES JULIVERT, Carretera Reus a Vinyols, km 4 - 43330 RIUDOMS (TARRAGONA) o a través del correu electrònic dirigint-se a: info@quadresjulivert.comClub Hípic Julivert Instal·lacions Serveis Formació Activitats Rutes Galeria Fotos Contactar Facebook
info@quadresjulivert.com
600 500 664 / 609 250 213
Ctra Reus Vinyols, km 4
RIUDOMS (TGN)

Avís legal